Éjjen a haza!Levelek

Mesék

TévéSzabályzat

Tények

KéptárDr.Gumby

M.O.P.12 rugó

Nemblog!

1/heccSzójjábe!

Script: Bandi's Revenge! aka. Die Unbekannte Dimension

(Elkövette: Biri, címzett: soksok jó ember)

Fejezetek messzire szakadt hazankfia hanyattatott eletebol.

1; Megerkezesemkor a hutoszekreny kifosztva, se enni, se innivalo (csak valami iszonyat rossz ananasz-szorp, aminek persze az uvege is ragad az anyagtol). Benezek a konyhaszekrenybe, mert ugye hagytam ott par zacsko csalikajat, amit csak forro vizbe kell tenni. Hat az mar nincs ott, viszont van helyette ugyanolyan markaju csalikaja, csak valami hagymas/fokhagymas specialitas. Na, nekiduralom magam, elkezdem osszepancsolni, iszonyatos szaga volt. Kesz a le, kenyer persze sehol, de megjott Bandi! Vett nekem kalacsot. A kis kedves. Kenyeret azt nem.

2; Mostanaban kedvenc szorakozasa, hogy cd-t hallgat. Ezt ugy teszi, hogy felteszi a fulhallgatot a fejere, elinditja a cd-t, aztan mivel az ra van kotve a hangkartyara, igy kinnt is szol, mint az allat, ami ot ugye nem zavarja. Az az indoklasa, hogy a fulhallgato azert kell, hogy minden hangot jol kihalljon. Es emelle meg ordit is, ha mond valamit. Mindjart falra maszok ettol a zenetol. Es dobol hozza a labaval. De eszmeletlen hangosan. Arrol meg nem is beszelve, hogy ha mondjuk Vangelis megy, vagy akarmi lassu szam, arra is ugy veri, mintha gyorsvonat lenne. Vagy pedig a vereben van a ritmus, mert most mar neha zene nelkul is dobgepet jatszik.

3; A kabatjat visszaszerezte, de kozben organizalt egy masikat is. Az enyemet. A szituacio a kovetkezo: mind a ketten scalas dzsekiben jottunk be. O elobb ment el, mint en. Tavozas elott o fogja magat, es a hatizsakjaba beleteszi a dzsekijet, mert meleg van. Aztan tokolodik meg egy percet, aztan felveszi az en dzsekimet, mert nincs is olyan meleg, aztan elhagyja az irodat. En meg mikor indulnek haza, nem talalom. Kedves ember.

4; Ami meg a legidegesitobb, hogy belebeszel abba, amit mondok. Semmit nem tudok befejezni, mert mindig kozbemagyaraz. Azonkivul mindent kimerito alaposaggal mond el. Pl. egyik nap megkerdeztem tole, hogy mondjak angolul, hogy kiloni egy alkalmazast (nem akartam shutdownt irni). Valasz: kill the process. Mondom neki: jo, kosz. Erre elkezd meg magyarazni, hogy csak akkor ez, ha ez meg az van. Mondom neki, hogy jo, mert akkor pont ez kell nekem. O meg mondja tovabb: ha viszont ez van, akkor shutdown, ha meg az, akkor end, trallala-trallala, es hiaba szolok kozbe joparszor, hogy jo, de most nem az van, jo lesz az elso, o csak mondja. Sokkal jobb volt, mikor hallgatag volt, es nem szolt egy budos szot sem.

5; Eddig, mig nem voltam itt, mindenfele peksutemenyt evett, ami ilyen felkesz cuccos, tiz percre be kell tenni a meleg sutobe, hogy jo legyen. Csak hat o ezt nem realizalta, es szerintem ha nem szolok neki most, hogy az meg nincs megsutve, es suto kell neki, akkor tovabbra is azt eszi. Fel sem tunt neki, hogy a boltban az ilyeneket 'valamiert' a hutoben taroljak, es nem a polcon a tobbi peksuti kozott.

6; A legjobbat most mondom, de igazabol ezt latni kellene. Bandi, honfoglalo Arpad apank leszarmazottjakent mukodik a boltban. Ugy pakolja el a cuccot a szatyorba, mintha eppen szabadrabblason venne reszt. Szoval esz nelkul. Ebbol kovetkezik, hogy a banan mindig alulra kerul (Murphy apank oromere), es miutan kaotikusan bepakolt a taskaba, akkor veszi eszre, hogy van meg ket uveg udito, ami nem fer mar bele. Akkor aztan raszolok, kipakolunk, es ujra be, ami ugye sok ido. Kozben a sor meg csak notton-no, mint a mesekben.

7; Legjobb! Nezzuk a tv-t. Bandi leveszi a szemuveget, dorzsolgeti a szemet, a szemuveget meg leteszi az asztalra. Nezzuk tovabb a filmet, valami uldozos jelenet, nem oda figyeltem, mondom neki: Ott a bal sarokban mi volt? Erre o: Nem tudom, mert szemuveg nelkul nem latok el a tv-ig!

8; Ma mar majdnem tettlegesegig fajultam. Vasarolunk a boltban (egyutt szoktunk kajat venni, mert ugyis a ceg penze), en meg pakolom az arut. Erre beszol, hogy ne nagyon pakoljak, mert ma o fizet. Elkapott a harcteri ideg, es jol bevasaroltam hetvegere. A szamla 110 lett (egy atlagos hetvege kijon 60-80- bol). Aztan meg meg haza is cipeltettem vele. Ahogy Besenyo Pista bacsi mondana: A kurva annyat az ilyennek!

9; Bandi fozott levest. Eloszor. Ettem belole. Ugy meghajtott, mint a tatar.

10; Ez a gyerek egy parafenomen! Mindent fel tud ugy bontani, mintha nem is lenne felbontva. Minden cuccot, amin van ilyen 'biztonsagi' muanyag-bigyo ( udito, majonez, barmi), fel tud bontani ugy, hogy a biztonsagi resz nem serul meg. En meg csak nezek, hogy egy original uveg, es 2 ujjnyi mar hianyzik belole. Most ket lehetoseg van: 1; Vagy benak a biztonsagi intezkedesek (majd irok egy levelet a gyartonak, es bekuldom Bandit tesztalanynak). 2; Vagy tenyleg tud valamit ez az urge.

11; Ma este levette a zoknijat, majd egy elegans mozdulattal odarakta az asztalra. Mondom neki, hogy menjen mar a pek faszara, erre o aszongya: Miert, az ujsagra raktam!

12; Ez az urge azt hiszi, hogy en a szemelyzethez tartozok. Egyik nap odajon, aztan aszongya: Tudsz hajat vagni? Mire en: Na, azt ne vard meg! Kulonben is hoztal ollot magaddal? Erre o: En nem hoztam, de lattam, hogy te hoztal. Mondom: Ja, de az papirvago ollo. O: Nem baj. Levonom a konzekvenciat: Nyalja meg a makkomat!

13; Asszem egyszer meglesem, hogy mit is csinal a furdoszobaban reggelente, borotvalkozas cimszo alatt. Mar nem tudok masra gondolni, mint arra, hogy a fanszorzetet nyirja (mondjuk lefele mutato villam alakura). Mert ugye egy embernek (de meg a Bandinak sem) nohet meg egy nap alatt 3-4 cmre az arcszorzete. Es ilyen hosszusagu szorokkel van tele a mosdo, es biztosithatok mindenkit, hogy az nem haj.

Na, csok!

Biri

U.i.: Lattam egy ujabb Rammstein klippet, qrvakibaszottatomiszonyat jo! Ezzel egyutt mar 3 Rammstein megy minden nap. Meg Guano Apes (szerintem ez is tetszene neked), meg van valami Days of the New (vagy Day of the News), ami nekem ugyan nem tetszik, mert minden szamuk nagyon hasonlonak tunik, de neked biztosan fekudne a dolog. Meg aztan van Das Ich, ami szinten qrvakib..stb. jo. Mar amikor nem donget be a Bandi, es mivel szinte eszre sem veszi, hogy ott vagyok, es tv-t nezek, el nem kezdi kapcsolgatni a tv-t jobbra-balra. Meg neha meg szokta kerdezni, mikor mar vagy egy percet ult nyugodtan, es mar azt hittem, hogy egy szamot vegignezhetek, hogy: Fontos ezt neznunk? Egyik nap meg aszongya a Paranoid Megadethes eloadasara, hogy jo zene lenne, ha az enekes nem hanyna bele a mikrofonba. Az ilyen halgasson Jambo Zimmyt, vagy Gergely Gidat, nem? Ha hamarosan nem eri valami baleset, akkor kenytelen leszek en a villamos ala lokni.

Brumi megjegyzése: Biri cool volt az óda, szorgalmasan gyujtsed a világörökséget!

 

Szójjá bele!

"Nyomtatható, de minek" változat

Le!
Fel!