Éjjen a haza!Levelek

Mesék

TévéSzabályzat

Tények

KéptárDr.Gumby

M.O.P.12 rugó

Nemblog!

1/heccSzójjábe!

BSP2

(Elkövette: Biri, címzett: soksok jó ember)

Jo napot a kedves egybegyulteknek!

Mint azt gondolom mindannyian tudjatok, Bill Gatest mar honapok ota zaklatjak mindenfele uruggyel a szovetsegi birosag emberei. Egyik nap Gates a kerdesek ossztuze alatt osszeomolva bevallotta, hogy Bandi a Microsoft termeke!

Eredetileg egy mesterseges intelligenciat akartak letrehozni, de csak a mesterseges resze sikerult. Azon kivul csak a tipikus MS tulajdonsagokat sikerult beleepiteni. Nagy helyet foglal, nagy az eroforras-igenye, es semmivel sem kompatibilis. Ez a bejelentes megrazta az amerikai nepet. Clinton szexbotranya azonnal 'tegnapi' hir lett, es mindenki az uj szenzaciorol kezdett el beszelni. Gates konnyek kozott tette meg a hivatalos bejelentest, es megigerte, hogy egesz vagyonat a szerencsetlen erintettek karpotlasara fogja hasznalni. Az emberjogi szervezetek egybol Auswitzzal es Hitlerrel peldaloztak, az allatvedelmi szervezetek pedig a vagohidakkal. Gates megigerte, hogy amint lehet, kiadnak egy szerviz-pakkot. Es eljott a pillanat! Megjelent a:

Bandi Service Pack 2
(az elsot rutinbol nem adtak ki)
(azt hittek, el lehet tusolni)

A fobb ujitasok:

1; Az ESZIK.EXE-t teljes egeszeben lecsereltek. Az elozo verzio iszonyat rosszra sikerult. Most vegre tenyleg sikerult valami emberit alkotni bele, mert az eddigi programreszlet nagyon nem emlekeztetett semmire, ami emberi.

2; A HIMVESSZO nevu interfacet teljesen eltavolitottak. Eredetileg valami fajfenntarto szerepet szantak neki, de ez a funkcioja eddig nem valt be, es csak feleslegesen foglalta a helyet. Ugyhogy most kivettek. A masik funkciojat ( a felesleges viz levezeteset) egy masik funcio vette at (mivel az sem mukodott teljesen normalis modon), ami egyuttal az osszes felesleges anyagot is kiuriti a szervezetbol, es az Empty Recycle Bin nevre hallgat. A konkurensek dolganak megnehezitese miatt nem arultak el, hogy ez a funkcio most helyileg hol helyezkedik el a modellen.

3; Beepitettek egy uj ellenorzo funkciot a BESZEL.DLL-be. Eddig ugyanis szinte nem is szolt semmit, aztan egyszer elkezdett belole omolni a szo. Mar lassan fel eve le sem lehet allitani. Valoszinuleg egy buffer tulcsordulasa okozta a hibat. A mostani valtozatban a feltett kerdesre adando valasznal 3 mondat utan automatikusan becsukja a szajat. Kisebb hiba azert meg maradt benne, mert ezek utan meg tovabb beszel, csak csukott szajjal. De az mar nem olyan zavaro. A kovetkezo SP-ben igerik az ujabb hibajavitast.

4; A SZEM nevu interface, az ORR interface es az AGY nevu mainprocedure osszekotteteset sikerult kicsit jobban osszehangolni. Eddig peldaul a SZEM hiaba erzekelte, hogy a hutoben levo Trapista tipusu sajton nemespenesz kepzodott, valamint kis (kb. 1 forintos meretu) zold foltok tarkitjak, az agy megse adott utasitast a szemetbe hajitasara. Ezek utan az ORR is erzekelte, hogy nincs minden rendben a fennt emlitett elelmiszer-darabbal, de az AGY megse adott ki semmilyen utasitast.

5; A rendbentarto funkcioit is sikerult (reszben) kicserelni. Igy most mar megmossa a hajat, es nem a tv elott ulve probalja meg a hajabol a benne levo felesleges reszecskeket fejrazassal es hajborzolassal eltavolitani.

Ezeket a valtoztatasokat a Biri nevu zsenialis koder keszitette el a modellhez, igen faradtsagos munkaval. Minden kodsor elott pl. kerni kellett egy 'Bandi bazdmeg!' felkialltassal egy kis processzoridot, hogy a modell ra figyeljen. Ugy nez ki, az AGY neha magatol is fejlodik, hiszen mig az elso pontot egy ' Bandi bazdmeg, ugy eszel, mint egy allat!' utasitas kb. 15-20 alkalommal valo vegrehajtasa utan sikerult elerni, addig a 2. pontot mar csak 2 db. 'Bandi bazdmeg, letepem a faszodat, ha meg egyszer melle hugyozol a wcnek!' utasitassal sikerult elerni, a 3. pontot pedig egy laza 'Bandi bazdmeg, KUSS!' paranccsal vegre lehet hajtani. A 4. pontra mar csak egy jelentosegteljes nezest kellett pazarolni, mig az otodiket egy 'Bandi bazdmeg, megmossam a hajadat? Vagy inkabb nyirjalak kopaszra, mig alszol?' mondat igen hatekonyan elintezte.

Sajna a modell meg messze nem tokeletes, dehat melyik MS program az? (A fejleszto megjegyzese: azert megprobalom kihozni belole a benne rejlo ( esetleges) lehetosegeket. Addig utom, mint a vasat. Amig meleg.) Remeljuk tovabbra is maradnak lelkes (???) tamogatoink.

Koszonjuk, hogy termekunket valasztotta.

Udvozlettel

Biri Gizella
Szilikon Domb
(ugye mindenki kierzi belole a finom szexualis celzast?)

 

Szójjá bele!

"Nyomtatható, de minek" változat

Le!
Fel!