Éjjen a haza!Levelek

Mesék

TévéSzabályzat

Tények

KéptárDr.Gumby

M.O.P.12 rugó

Nemblog!

1/heccSzójjábe!

rogeszmefuttatas cicaval kapcs.(olatban)

(Elkövette: Gupi, címzett: Biri)

Mo te atok!

Szoval, asszem semmi olyat nem mondtam el cicanak, amit mar ne tudtam volna magam is. Akkor meg mi a jo budos fenenek mondtam volna el. (most ezt nem teljesen ertettem)

Szoval. En csak megemlitettem, hogy regebben mar lefekudtel velem is, de a lapostetut nem tolem kaptad. Ugyhogy panaszra semmi okod nincs, mert egy megerto, es nagyon kedves embert ismertem meg szemelyemben.

A Cica nevu egyen pedig, ahogy lattam, nagyon kedvel teged, ezert sem mondtam meg neki, hogy mekkora paraszt vagyok. (Az ovodaban is gumicsizma volt a jelem) De mindenkeppen meltonak tartottam elmondani ama nagybecsu torekveseidet, hogy a vilag szellemi javaihoz valo hozzajarulast -"hogy igy jobb jovot hagyjunk hatra az utanunk jovoknek"- te mindenfele -szovegesen kifejtett- ertekezesek (ugyis mint novellak, es versek) altal probalod megvalositani ebben a sivar es erzelemgazdag vilagban.

Namarmost. Ha ecsetleg van olyan versed vagy novellad amit meg nem olvastam - s mivel ebben ugyancsak biztos vagyok- kuldd el nekem, mert kitepem a beledet! Aztan neki is kuldhecc, mert igencsak erdeklodott, es esdeklett labaim elott, hogy en kulgyek neki, de csak a talpverseket talaltam, (igaz is, mikor irunk zenet?!) es ha nem, akkor bedigizem a taploTV-t, es elkuldom neki! (oklomet razom)

Egyebkent jok a fogaid laci! Nem csinalunk felolvaso estet? Vagy felirot? Szoval(3.). Mikor lenne esedekes az a bizonyos talpfenykepezes? Tudod, amikor a talpak fenykepeznek! Szerintem mekkene varni a jobbidot (amikor jobbletre szenderulunk), hogy meg tudjam mutatni kozepeuropa lexebb ferfitestet a tuzo nyari nap alatt. Megint olyan jo kedvem van (latom, hogy kint esik a nap), es ugye nyaron mindig szerelmes vagyok. (utalom a kibaszott gabordenest, szabaccsag rulez! Sej!)

Szoval irjunk zenet! (1998-adszorra is) Es akkor megvaltjuk a vilagot!

folyt.kov.

gupityu

 

Szójjá bele!

"Nyomtatható, de minek" változat

Le!
Fel!