Éjjen a haza!Levelek

Mesék

TévéSzabályzat

Tények

KéptárDr.Gumby

M.O.P.12 rugó

Nemblog!

1/heccSzójjábe!

the thrill is back

(Elkövette: Harry, címzett: soksok jó ember)
(Megjegyzés: Harry nem teljesen hazánk szülötte, így néha igen érdekes a nyelvi eszköztára.)

Szep jo reggelt, egy kis update a tegnapi sztorival: kiderult hogy nincs vege a sved tehetseggel. Szoval azt irtam tegnap hogy meg fogunk kapni a lakas kulcsok, es mar bekoltozhetunk. Ugy orultunk hogy mar nem lesz "room service sir? cleaning service sir? brekfeszt sir?" satobbi, ugy hogy gondoltunk hogy mehetnenk ma este unnepelni. De eloszor ugye, be visszuk a borondok meg a gitar meg mindent a lakasban.

Jo, ok, remek, Stockholmi city taxi, Vulk Anus Tagan utca ban megyunk, "igen uram a harmadik ajtonal lesz". Leszalunk, korul nezunk, simpatikus hely, belvarosban. Balazsal kaptunk fejenkent 4 kulcs a lakasnak. Ott is volt irva hogy, harmadik szint, meg "Rodferdt" nev volt ott irva, vagy valami ilyesmi. Fol megyunk a harmadikra, FBalazs1 probalkozik az osszes kulcsaival kinyitni az ajtot, 5 perc utan, FBI mindjar hiv a rendorseget, mar ideges. Jo van, mondom, ezt a benat, hadj probaljam meg az EN kulcsaimmal. Kb 4.5 perc utan, sikerult rajonnunk hogy, bazmeg, ezek a kulcsok nem nyitjak ki a lakasunk!!

FB1 mar nem bir tovabb, "harry, ne gitarozzal!!", ok, akkor valtozasag kedveert mennyunk az erkelyen cigizni lacival meg ivannal. Kozbe, out of nowhere, "es mi van a font, a negyediknel van a lakas?" ivan fol megy, es meglepoen szolt hogy van font is egy "Rodferdt" lakas... AAahh-k es OOhhh-k mentek fol a levegoben, lehet hogy tevedtek a svedek es vegulis font lakunk, es ez "Rodferdt" nev az biztos hogy az itteni Kovacsson nev lehet.

Na jo, probaljunk meg megegyszer. FBIzadik: elso kulcs... nem, masodik... nem, harmadik... nem!!!, utolso, yesz!

Mindenki nagy mosolyal nezi es elvezi slow motion modon ahogy az ajtot kinyit, " hogy mien nagy menok vagyunk hogy ezt kitalaltunk, sattobi". FB bemegy a lakasban, 2 masodperc utan kintrol halunk a visszhangos hangja:"bozmeg gyerekek, itt... itt lakik valaki!". Bemegyunk, es az eloszobaban van ket par papucs, tovabb bamultunk a "mi" helyunk, es konyhaban meg a bedroomban nagy kupi az egesz, noi ruhak, zoknik, bugyik mindenhol, fustolo, bör cuccok, gumik.. . Halom a szivem dobol, mennyunk el innen, mi biztos nem itt lakunk.

Kb egy orat toltottunk a lepcsohazban, mi cigivel szorakoztattunk magunkat es leszakadtunk a rohogestol, Fb kozbe mindent elintezte es megjavitotta 13 perc alatt a helyzet, egy par telefon hivassal. Az erkelyrol ahol cigiztunk annyit lehetet hallani hogy: "f...king, f...k, f... stupid, shit" meg olyasmi straight- to-zö-point szavak, ami altalaban gyorsabban mozgatja az embereknek a segunk amikor valamit kell csinalni.

Aztan kiderult, miutan jott a kedves scala assistens (sved) segiteni, hogy :" nagyon nagyon elnezest kerunk, vszinuleg az egyik lakasrol csinaltak 4 kulcs masolat, es a masik, semmi..."

9 ora van, Lacinak meg Ivannak mar haza kell menniuk, ott a tenger kozepen, ebe a nyugdijas helybe ahol voltunk az elozo napon, ahol Ivan szavaban: "minden annyira tok szep, meg vad, meg ures, hogy undorito az egesz!! -mier? mert kibaszott messze b...meg, ott fogunk megdogleni". Az ettermuk az 10 kor zar, es harom negyed ora a buszozas, es a busz az orankent jar. A masik az hogy, ott hagytak a szoba kulcsok a portasnak, es az mindjar hazamegy a BMW-jevel. Elmentek, nem tudom ebe a pillanatban ahogy irok ha tudtak rendesen tolteni az eveninguket. Minket egy kozelebbi hotelben sikerult beilleszkednunk, felkelles reggel 5 kor (a nap az mar fon van mint otthon 10 kor) mert FBnak fontos meetingje van fel 8 kor az irodaban.

9 ora mult van, lassan bejonnek az emberek, nekem itt vege, majd a tobbiek meselnek.

Csa.
H.

 

Szójjá bele!

"Nyomtatható, de minek" változat

Le!
Fel!