Éjjen a haza!Levelek

Mesék

TévéSzabályzat

Tények

KéptárDr.Gumby

M.O.P.12 rugó

Nemblog!

1/heccSzójjábe!

Jedi és Dezső nyomják az ipart

(Elkövető: Jedi és Dezső, valamint Gojóka.)

Dezs kezdi a sort, imigyen:
Baszki Josh...

A neved igazán eröteljes egyéniségre vall. Igazi tökös gyerek lehecc.

Belerúgokabbaakibaszottfejedbeteallat: Dezs


Persze Jedi sem marad adós:
Dezso

Szeretném, ha a következo mélységes megbánással átitatott leveledben alázatosan bocsánatot kérnél tölem a nevedben. Nem vagyunk állatok, hogy egymásra acsarkodjunk, mint megvadult habzószájú kutyák a ketrecben. Szeretném, ha nem hangozna el többet a :"...te állat...", "...belerúgok...", vagy : "... abbaakibaszott..." és ehhez hasonló aljas indokból közzétett trágár megjegyzés. Ha esetleg mégis, levonom a végso következtetéseket, és megteszem a megfelelo lépéseket.

Tibor


Nem adja Dezs könnyen:
Tibor...

Te kezdted az idézem "Baszki"-zást. Amúgy sem neked szólt hanem a 56-ban Kambodzsában ülésezö második Nyicki-i egyezmény fövédnökének a gyilkosának. Más felöl pedig elárulom a gazdagság forrását: "Mindent készpénznek kell venni".

Dezs...


Nade erre Josh:
Dezs

Remélem, jól meggondoltad, amit most modtál nekem. ÉN voltam az, aki 56-ban megöltem Kambodzsában a Nyicki-i egyezmény fovédnökét egy tompa antik zsebkéssel, melyet elotte a Kubában hagyott rám egy hetvenéves néger rumbakurályno, mert elintéztem, hogy a fia Che Guevara unokáját - aki mellesleg szintén héthónapra született, és három novér között o volt a legkisebb, így aztán folyton atrocitások érték - feleségül vegye. Azóta született két fiuk, akik közül az egyik épp az USÁ-ban tanul épületgépészetet, a másik pedig lecsúszott, és egy casablanca-i lebujban zenél harmadmagával és egy kétes híru táncosnovel él együtt élettársi viszonyban.

Tibor


És akkor Gojóka is befigyel:
.....és különben is: ahogy Tájbor nézni tud, attól újra rezegni kezd Trockij fejében a jégcsákány... Brezsnyev viszont félváltósúlyú atomtengeralattjáró-imitátor, bal ökle intenzív osztály, a jobb pedig temetô. Mintapöröly. Nagy meccs lesz itt, elvtársak.

Gojko Mitic


Dezs feszíti a húrt:
Tibor

Emlékszem ezekre az eseményekre, hiszen ott voltam és láttam mindent. Sot továbbmegyek...az a héthónapra született gyerek....ÉN vagyok. Che Guevara pedig nem a nagyapám hanem a novérem öccse. Vele egyébként Trockij Jaltában futott össze ahol adig laktunk amig meg nem született a második felesége. Ezért történtek vele olyan szégyenletes dolgok. A rumbakirályno pedig nem volt más mint Lenin elveszett nagymamája akit nem messze a casablanka-i lebujtól láttak utoljára. Amúgy nem hetvenéves volt hanem 12 csak azért látszott idosebbnek mert burokban született és nem szedték le róla hanem hagyták rászáradni a szerencsétlenre. Ezért ráncos a segge is.

Dezs


Josht sem anyámasszony katonája:
Dezso

Hát meg vagy!!! Te vagy az a bizonyos elveszettnek hitt csecsemo, akit oly sok éven át csak délibábos éjszakán vélt látni Che, amint éppen marhanyelvet próbál belédtömni a dada, aki nem tudhatta, hogy éppen a marhanyelv lesz az oka eltunésednek. A történet ott kezdodik, hogy apádnak igen jelentos marhanyelvültetvényei voltak a gyarmatokon. Egy napon három rabszolga megpróbált megszökni. Az volt a tervük, hogy elbújnak a házban a padláson. Azonban Fiorentina, az egyik kézilány észrevette oket, és azonnal szólt az ültetvény személyzeti igazgatójának, aki nyomban értesítette a hatóságokat. Az urh ki is szállt nagy erokkel, és körbevették a házat. Felszólították a szökevényeket, hogy felemelt kézzel hagyják el az épületet, és adják meg magukat. A rabszolgák közül ketto eleget tett a kérésnek, de a harmadik tartotta az állásait, és, hogy bebiztosítsa magát, túszul ejtett téged - a csecsemot. A rendorök gyorsan döntöttek, és a Szegedi gyorsreagálásúak közremuködésével bevették a házat. A négerrel negyvenhét puskalövéssel három villa- és késszúrással, és négy nyálriposzttal végeztek. Azonban a csecsemonek nyoma veszett. A hult helyét találták. Azóta is, ennyi év elteltével is még keresi Che magánnyomozók hadának segítségével. Ez a te történeted. Javíts ki, ha esetleg valamit nem jól tudok.

Józsi


Dezs helyesbít:
Tibor...

A történet csaknem teljesen megfelel a valóságnak de egy ponton eltér. Én oly sok éven át nem marhanylvet ettem. Az eltünt rabszolgalányok mellehusát fogyasztottam nap mint nap. Csodálkozol, hogy gyilkológéppé válik az ember! Ezután már csak a 10 évesen megevett elso zabkása hagyott bennem mély nyomot. Nem fogod elhinni...az sem az volt aminek hinnéd. Hasnyálmirigy.. Ez volt a táplálékom, hacsak egy kis idore is. Ezután felismerve a magas zsirtartalmat gyertyát készitettem belolük. Meg is gazdagodtam rendesen. De örömöm nem lehetett teljes. Jött a yard és elvettek minden és én nem álltam ellen. Kiderült ugyanis, hogy nem is engem akartak letartóztatni hanem a szomszédot. Mit ad isten...pont gyertyafozésért. És mibol fozte??? Inkább nem is mondom... biztosan kitaláltad már. Azt hiszem volt valaki aki elleste a meggazdagodásom módját. Jobbnak láttam eltünni egy kis idore. Azóta is bujkálok az országban. A hasnyálmirigy utánozhatalan izét még mindig érzem mámoros éjszakákon.

Dezs...


Josh újabb tényeket fed fel:
Dezs...

Bevallom Dezs, hogy a yard nem véletlenül jött ki hozzád. Én uszítottam rád, csak véletlenül a szomszédodba küldtem oket, de szerencsére ok is elbaszták, így téged állítottak elo. Szóval én voltam a besúgó, a III\3-as, ugyanis régóta figyeltem tevékenységedet, és meglehetosen gyanúsnak találtam: hasnyálmirígybol gyergyát! Hah! Szóval szóltam a nagybátyámnak, akinek jó kapcsolatai vannak. Ezeket a kapcsolatokat meggazdagodása idején szerezte, ugyanis soha nem látott sikereket ért el olyan ipari ágazatokban, mint a menyétrepesztés. Tulajdonképpen o volt, aki kitalálta ezt az ágazatot - azóta az idok folyamán sok követoje akadt, de egyik sem volt olyan talpraesett, hogy benn maradjon ebben a hihetetlen képességeket követelo ágazatban - azon ötelet okán, hogy még soha senki nem repesztett meg egy menyétet. Azon nyomban elkezdett tárgyalni befektetokkel, ugyanis nem volt megfelelo tokéje menyétrepeszto vállalkozása beindításához. Tudod, mennyibe kerül egy repedésérett menyét ? Huh! Szóval egybol elkezdett tárgyalni pénzemberekkel, akik ráharaptak a dologra. Mottójuk : Repesszünk menyétet! A menyétrepesztés úgy divatba jött, hogy már államfok is - tiszteletük kifejezésére - repedt menyétet ajándékoznak egymásnak. Azonban nem volt disztribútor, aki terítse a repedt menyéteket, így aztán ezt mind a nagybátyámnak kellett létrehoznia. Ennek okán nem hazudok, ha azt mondom, hogy o uralja az egész ipari ágazatot. Próbálták utánozni, de semmi sem ér föl a József-féle repedt menyét látványához. Mert nem akárki vállalkozhat ám egy menyét megrepesztésére. Nem lehet csak úgy nekiállni, hogy, mondván : "Nincs semmi a tévében, hát akkor repesszünk meg egy menyétet!". Nem! Ehhez komoly tehetség kell. Ezen kívül hosszadalmas felkészülés árán válhat valaki méltóvá a menyétrepesztésre. Nem mondom, meg is fizetik a menyétrepesztoket. Nem volt ám ez mindig így. Régen, amíg még nem volt menyétrepeszto vállalat, a frissen végzett diplomás menyétrepesztok nem tudtak elhelyezkedni. Próbálkozta a Sony- nál, az Adidas-nál, a Mitsubishi-nél, de sehol sem volt menyétrepeszto részleg. Nehéz soruk volt. Ma már ez másképp van. Ha érdekel ez a szakma megadhatok egy telefonszámot!

Josh

 

Szójjá bele!

"Nyomtatható, de minek" változat

Le!
Fel!