Éjjen a haza!Levelek

Mesék

TévéSzabályzat

Tények

KéptárDr.Gumby

M.O.P.12 rugó

Nemblog!

1/heccSzójjábe!

Nyomorék

Figyelem! Ez a történet erős gyomrot igényel!
Ha neked nincs, akkor igényelj te is magadnak egyet!

Igaz történet egy izéről

Született egy kisfiú, aki egy kicsit nyomorék volt. Pontosabban süketnéma-vak-nyomorék-szellemifogyatékos-hátrányoshelyzetű. Sajnos nincs keze, se lába, se teste. Csak egy fejből áll, de haja sincs, és füle sincs. A szájában mindig egy kanál van, mert epilepsziás, és nehogy elharapja. Nem a nyelvét, hanem a kanalat, mert nyelve sincs. De mivel a szülei is ilyenek, ő már kanállal a szájában született, méghozzá merőkanállal. Szegényke cigány, de van rajta egy akkora anyajegy, hogy mindenki négernek nézi. Mivel cukros, és asztmás, nem mehet le soha a játszótérre. Nem is nagyon szeretik a barátai, mert nincs bőr a képén, és az egész fején, és kurva csúnya. Mivel szellemi fogyatékos, nem tud kiadni hangokat, csak szörcsög a kanállal. Állandóan előre-hátra gurul, mert autista, de néha átfordul, és olyankor elszédül. Rave rajongó, és teljesen beindul egy-egy bulin. Általában berakják a mosógépbe, és ettől teljesen bepörög. A múltkor majnem fölszedett egy nőt, de nem jött össze mert az nem szerette a rave-es állatokat. Nagyon szereti, ha megfogják, és a kanálnál fogva eldobják jó messzire. Olyankor nem érez semmit, mint általában. Egyetlen idegszála van csak, de az be van szorulva a szájában a harmadik rákos csontkinövés, és a kanál közé, és amikor magához tér, mindig ráharap amikor beindul az epilepsziás rohama, és akkor elájul a fájdalomtól. Verseket is szokott írni, már volt előadói estje is a reménytelen gyerekeknek fenntartott VI. kerületi szeméttárolóban. A fiatalok körében a legnépszerűbb verse az Ébredés című, ami így hangzik:

Sszszszszszszsz csk, tfrtttt p pp,
Ééééááá áoo hkkhhk eeőőő
fffff ffpp szszszsz csk-fprt, blötmkp,
itk mirrrrt peleftekre tt t.

Hirdit peletkvs rotmo ooopfffuussszzc,
Limilimipi; erdes...erdes...keke wep.
Áááááooooo oo ooooáááááááá...

(Persze ez így leírva nem teljesen adja vissza azt az érzést, ami akkor rohan meg minket, ha élőben hallgatjuk, a saját előadásában...)

A múltkor valaki rálépett a strandon, és ellopták a napszemüvegét is, de nem látta, hogy ki volt, mert a szemét be kellett varrni, amikor egy tacskó megharapta, és kifolyt a szemesárgája. Sajnos mára elég rossz állapotba került ez a vidám kis lurkó, ugyanis amikor egy bulit belőtte magát a vizeletmintával, megkapta a halálos nevű AIDS betegséget, és a betegség első stádiumában elsorvadt az orrpolipja. S mivel kicsapongó élete miatt 4-féle nemibetegségben szenved, nem lehetett ellenszérumot beadni neki, mert a szervezete kitaszította volna magából. Őt magát. Most egy vegasi kaszinóban dolgozik kidobólegényként, de félóránként le kell szívni a nyálat, mert megtelik a merőkanál, és most már nem tudja lenyelni, mert a takony eltömte az amúgy is torokgyík miatt vékony torkát. Fokozatos leépülésében már csak egyetlen élménye maradt, érzi sorstársai szeretetét és fájdalmát, és most fogyatékos, nyomorék kisgyerekekről készült bizarr aktképeket gyűjt, és ezzel szeretne bekerülni a Guiness rekordok börtönébe, ahol reményei szerint egy seprűnyélen végzi mártírként. Addig is, mindenképpen szeretne méltó emléket emelni magának. Sajnos legelső terve, hogy a Földgolyóra szereljenek egy nagy merőkanalat, nem sikerült. De ha minden összejön, a manhattani kínai negyed félévi szemétmennyiségéből összegyúrják az eddig legnagyobb szemétgolyót, ami 63 méter átmérőjű lesz, és értékében is hasonló nagyságot képvisel majd, mint hősünk.

 

Szójjá bele!

"Nyomtatható, de minek" változat

Le!
Fel!