Éjjen a haza!Levelek

Mesék

TévéSzabályzat

Tények

KéptárDr.Gumby

M.O.P.12 rugó

Nemblog!

1/heccSzójjábe!

Betörő

Kimegy a fickó a strandra. Letelepszik. Elalszik a napon. Különböző őrbódék vannak felállítva, ahonnan figyelik a cápákat.

Egyik őrbódé: néz ki a fickó a bódéból távcsővel, de nem lát semmit. Törölgeti a távcső elejét, stb... Előrenéz, és észreveszi, hogy nincs nyitva az ablak. Kinyitja.

Közben mutatják a strandot is, különféle oda-nem-illő dolgok vannak, meg minden hülyeség.

Ordítás az őrbódéból:
- Cápa!!! Cápa!!! (Mutatják a cápát a vízben.)
Erre mindenki berohan a vízbe. Ott fekszik a főhős, összevissza taposnak rajta ahogy rohannak be a vízbe. Mozdulatlanul fekszik tovább. Felriad, és csodálkozva néz.
Berohannak az emberek a vízbe, és elkezdik gyilkolni a cápát, bottal, késekkel, pisztollyal. Vérfoltok jelennek meg a vízen. Kezdenek kimenni a partra. Ott marad egy véres csomó a vízen.

Ordítás az őrbódéból:
- Tehén!!! Tehén!!! (Mutat az őr a part felé.)
Erre mindenki elkezd rohanni a part felé. A főhős csodálkozva megrántja a vállát, és tovább alszik. (...)(Átváltás sötétbe.)

Felriad a fickó. Este van, tök sötét. Csodálkozik. Aztán összecsomagol, és hazafelé veszi az irányt.
Odaér egy házhoz. Felvesz egy maszkot. (Különböző betörési jelenetek.)

Átmászik a kerítésen. Odarohan a falhoz. (Ez egy betörés.) Kifeszíti az ablakot, és bemászik. Lopódzik a házban. Felmegy a lépcsőn. A házban sötét van. Besurran egy szobába. Odamegy az ágyhoz. (Krimizene.) Lekapja az álarcot meg a ruháját. Felvesz egy hálóinget, meg egy hálósapkát, és befekszik az ágyba, majd szelíden elalszik...

 

Szójjá bele!

"Nyomtatható, de minek" változat

Le!
Fel!