Éjjen a haza!Levelek

Mesék

TévéSzabályzat

Tények

KéptárDr.Gumby

M.O.P.12 rugó

Nemblog!

1/heccSzójjábe!

Paraszt-gazdag háború

A várban laknak a gazdagok. A parasztok egy külön faluban, de állandóan rohamozzák a várat. A várbeliek kénytelenek voltak különböző módszereket kifejleszteni, hogy visszaverjék a támadásokat.
Narrátor:
- A parasztok egyik fő csele, hogy libasorban rohamoznak, ezért elölről úgy látszik, mintha csak egy ember közeledne a vár felé. Ez ellen fejlesztették ki a várbeliek az oszlopot. Ezt a mező közepén elhelyezik, a figyelmetlen parasztok pedig nekirohannak. De még számtalan ilyen eszköz van, amelyek célja a parasztok rohamjainak megállítása. Ilyen pl. a küszöb, az ajtófélfa, közúti lámpa, "ájj,fordujj vissza"-tábla, tehén (mert ösztönösen elkezdenek fejni). Roham előtt mindig bemelegítenek a parasztok.
- De van egy paraszt, aki átjutott a védőrendszeren, ő a híres ............, aki 100 m-en a legesélyesebb, elvégzett egy kalácsremegtető tanfolyamot, és mellesleg a szatmári helyesíró verseny győztese. Éppen eljutott a várhoz.
"VÉGE" elsötétül a kép.
Narrátor:
- Nos, vége a jelenetnek. A helyzet az, hogy a szerzők semmilyen poént nem tudtak kitalálni a jelenet végére, ezért nem látták értelmét a folytatásnak.
Egyetértek.

 

Szójjá bele!

"Nyomtatható, de minek" változat

Le!
Fel!