Éjjen a haza!Levelek

Mesék

TévéSzabályzat

Tények

KéptárDr.Gumby

M.O.P.12 rugó

Nemblog!

1/heccSzójjábe!

Szülői értekezlet

Bent ülnek a szülők. Beszélgetnek. Bejön az osztályfőnök. Leül a tanári asztalhoz. Az egyik anyuka rákacsint, és puszit dob neki. A tanár visszakacsint. Erre az anyuka mellett ülő férfi buzisan odainteget, és lesüti a szemét. A tanár zavartan lapozgat a jegyzeteiben.

- Ma a továbbtanulásról lesz szó, illetve egyik tanulónk kirívó viselkedéséről. Örömmel közlöm, hogy az osztályból mindenkit felvettek oda, ahova jelentkezett, kivéve a kis Hitler Adolfot.

Hitler apja sírva fakad. (Ugyanúgy néz ki, mint a fia.)
- Sajnos a festő-, és mázolóképzőbe nagyon nagy a túljelentkezés. Minden leendő diktátor oda jelentkezett.
Kis hatásszünet.

- Most pedig szó fog esni iskolánk legrosszabb gyermekéről, aki az én osztályomba jár,sajnos.
A kamera rámegy egy tógába öltözött emberre, akinek a fején babérkoszorú van.
- Látom, itt van, Caesar apuka. Igen, igen,az ön rosszcsont fiáról van szó. Azzal kezdte, hogy triumvirátust alapított. Ez még nem zavart senkit. Aztán az osztályok élére proconsulokat nevezett ki. Ekkor kezdődtek a gondok. Ezek után az összes tanárt visszaszorította a tanári szobáig. Többször betört seregei élén a napközibe, ahol kisautókat zsákmányolt, és az étkezőbe, ahol mindig kiharcolta magának és veteránjainak a repetát. Mikor az állatkertbe kirándultunk, több osztálytársát az oroszlánok elé vetette. Legújabb hóbortja pedig a keresztre feszítés. A testneveléstanárt a héten már másodszor szedtük le onnan, már tiszta lyuk a keze meg a lába. Ezenkívül megrontja a kisebbeket is. Egy bizonyos Brutust a fiává fogadott. Az azelőtt csendes, jóravaló gyerek azóta már több embert hátbaszúrt társaival. És kérjük, ne engedje, hogy az ön harci szekerével járjon iskolába! Köszönjük!

Az ablakon berepül egy nyílvessző, alig tudja elkerülni. Előkap egy pisztolyt, és többször kitüzel az ablakon. Felháborodottan visszafordul.
- Ebben is az ő keze van, lefogadom! Capone úr, ilyenkor hol van a védelem? Pedig a fia, Al szorgalmasan szedi a védelmi pénzt tanintézetünkben.
Felpattan Capone (Fehér öltöny, fekete ing, fehér nyakkendő, fekete-fehér bőrcipő, kalap.), és előkap egy géppisztolyt.
- Hazugság!
Elkezd tüzelni, az osztályfőnök viszonozza a tüzet. Sikoltozás, menekülés...

 

Szójjá bele!

"Nyomtatható, de minek" változat

Le!
Fel!